Автомагистрала Хемус е най-важното нещо за Северна България и трябва да бъде направена.

...
Автомагистрала Хемус е най-важното нещо за Северна България и трябва да бъде направена.
Коментари Харесай

Борисов:Магистрала "Хемус" е най-важното нещо за Северна България

Автомагистрала " Хемус "  е най-важното нещо за Северна България и би трябвало да бъде направена. Това каза премиерът Бойко Борисов на конгреса на Европейските студенти демократи във Варна /DARIK/

" С въвеждането и на ТОЛ системата следващата година, мисля, че финансирането е обезпечено. Хубава ни е България, само че тъкмо по средата планината доста мъчно се преодолява. Нямаме избор ", уточни Борисов.
 
Според него ще се положат всички старания да бъдат свързани София и Варна. " България страда в момента, страда изключително доста за служащи. Преди няколко дни се срещнах с работодателските организации и всичките те изпитват изключителна потребност от фрагменти в сферата на туризма и обслужването, в металургичната индустрия ", разяснява министър председателят.

" В момента съм оптимист. С президента Макрон няколко пъти в последния месец се срещахме. На всяка среща съм употребявал времето да му описвам и да му приказвам за това, което става на Балканите, с нашите съседи в Турция. От другата страна на Черно море, в случай че тръгнете напряко, ще стигнете до Крим по морето ", добави Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР